Αστική χρέωση: 801 300 38 33

LED Ταινίες και κρυφός φωτισμός στο σπίτι

Posted By on 19 Απριλίου 2015

Μια ταινία LED αποτελείται από μια αυτοκόλλητη ταινία και ένα υπόστρωμα στο οποίο τοποθετούνται τα LED σε μια συγκεκριμένη απόσταση μεταξύ τους.

Μόλις τελειώσουμε με την εύκολη εγκατάσταση τους και την ενεργειακή παροχή, ολόκληρη η ταινία φωτίζεται δημιουργώντας το επιθυμητό φωτιστικό αποτέλεσμα.

Οι «Λεντοταινίες» κατά την συμπαθή ηλεκτρολογική διάλεκτο, είναι πάμφθηνες και ιδανική επιλογή για να αλλάξουμε την αισθητική ενός χώρου και την διάθεση μας στο δευτερόλεπτο!

Προκειμένου να ξυπνήσει ο διακοσμητής που κρύβετε μέσα σας, συγκεντρώσαμε κάποιες οικιακές χρήσεις και εφαρμογές των ταινιών LED, υπενθυμίζοντας ότι είναι αδύνατον να τις συμπεριλάβουμε όλες, μιας και ο κρυφός φωτισμός περιορίζεται μόνο από τη δική σας φαντασία.

LED ταινίες για κρυφό φωτισμό κρεβατοκάμαρας

Η κρεβατοκάμαρα είναι το ησυχαστήριο σας. Ένας προσωπικός χώρος μέσα στον οποίο επιθυμείτε να νιώθετε καλά.
Θέλετε κάτι αισθητικά ωραίο που να μην θυσιάζει τον απαραίτητο χαμηλό φωτισμό. Σκεφτείτε που θα μπορούσατε να τοποθετήσετε τις LED ταινίες και το φωτιστικό αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Συνήθεις ύποπτοι:

1. Οροφή-ταβάνι με γυψοσανίδα
2. Προσκέφαλο, άκρες και εσωτερικές πτυχές του κρεβατιού.
3. Γύρω από μπαλκονόπορτα
4. Κομοδίνα
5. Ντουλάπες

LED ταινίες για κρυφό φωτισμό κουζίνας

Εδώ η αισθητική συναντάει την πρακτικότητα. Θέλουμε να έχουμε αρκετό φωτισμό για να μπορούμε να κάνουμε τα εκατομμύρια πράγματα που συνήθως κάνουμε στην κουζίνα χωρίς την συνεχή χρήση του κεντρικού φωτισμού.
Το ταβάνι ,τα ντουλάπια και οι τοίχοι αποτελούν ιδανικούς υποψήφιους για ταινίες LED ενώ η χρήση τους σε γυάλινα πάνελ και επιφάνειες θα εκτοξεύσει το φωτιστικό αποτέλεσμα!

LED ταινίες για κρυφό φωτισμό στο σαλόνι

Το σαλόνι είναι χώρος συγκεντρώσεων και κοινωνικής αλληλεπίδρασης μερικές φορές. Κάποιες άλλες είναι προσωπικός χώρος.

Επειδή λοιπόν ούτε ο χαρακτήρας του ούτε ο αριθμός των ανθρώπων που παρευρίσκονται σε αυτόν, είναι σταθερός, η διακόσμηση του πρέπει να είναι ευέλικτη για να προσαρμόζεται ανάλογα την ανάγκη και την διάθεση.

Ειδικά οι RGB LED ταινίες που διαθέτουν κόκκινο-πράσινο-μπλε φωτισμό θα μπορούσαν να σας λύσουν τα χέρια!
Εκτός από την κλασσική επιλογή της οροφής θα μπορούσατε να τοποθετήσετε ταινίες σε ράφια, πίσω από έπιπλα-bar, κάτω από τραπέζια και καθιστικά, πίσω και κάτω από καναπέδες.

Είτε τελικά διαλέξετε LED με πολλαπλούς χρωματικούς συνδυασμούς, είτε επιλέξετε κάτι σταθερό ή σταθερές παραλλαγές, η εφαρμογή ταινιών LED στο σαλόνι θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους.

LED ταινίες για κρυφό φωτισμό στη βεράντα

Μπορεί να μην προτιμούνται για όλο το χρόνο (εκτός και αν διαθέτετε κήπο) αλλά μέχρι να έρθουν τα επόμενα Χριστούγεννα, ο γείτονας σας δε θα έχει ξεχάσει την περσινή σας χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με LED!

Κρυφός φωτισμός με LED ταινίες στο μπάνιο

Αυτό είναι ένα πολύ ιδιαίτερο θέμα και αρκετά προσωπικό… καλύτερα να το αφήσουμε στη φαντασία σας.

Tip: Συνήθως η εφαρμογή μπλε ταινίας LED συνδυάζεται πολύ ωραία με λευκά design μπάνιου γιατί δημιουργεί μια αισθητική εντύπωση καθαρότητας. Επίσης η χρήση πίσω από καθρέφτες και έπιπλα μπορεί να αλλάξει ριζικά την εικόνα του χώρου.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο: 2310 688 118
Email: info@ledcosmos.gr