Αστική χρέωση: 801 300 38 33

Ανάψτε το φώτα … και έξω με προβολείς LED

Posted By on 6 Μαρτίου 2015

Τώρα που σιγά σιγά φεύγει ο χειμώνας και πλησιάζουμε στο Πάσχα όλοι μας προετοιμαζόμαστε. Θα πάμε στα εξοχικά να τα καθαρίσουμε για να είναι έτοιμα να μας υποδεχτούν. Και πάντα υπάρχουν μικροδουλειές μέσα και έξω στο σπίτι.

Οι προβολείς LED  είναι μια πολύ καλή λύση για τον εξωτερικό φωτισμό. Να φωτίσουμε το σπίτι η τον κήπο. Να έχουμε καλό φωτισμό για να μπορέσουμε το καλοκαίρι να κάτσουμε με την παρέα μας στον κήπο να ψήσουμε άνετα και με την ησυχία μας.

Εκτός από άνεση και ομορφιά μπορεί να συμβάλει στην ασφάλεια. Σε ένα φωτισμένο περιβάλλον δύσκολα θα σκεφτεί κάποιος να συμβάλει. Υπάρχει και ακόμη η δυνατότητα ανίχνευση κίνησης ώστε να μην ανάβουν διαρκώς αλλά μόνο όταν ανιχνεύσουν κίνηση.

Υπάρχουν διάφοροι προβολείς LED και αναλόγως τις ανάγκες. Εάν είναι μεγάλη η έκταση η πιο μικρή.  Για κήπους υπάρχουν και οι προβολείς με χρώμα ώστε να φωτίσουμε με χρώμα κάποιο δεντρό η φυτό και αυτό δινει μια ωραία πινελιά στο κήπο.

Οι τομείς όπου μπορούν να σας βοηθήσουν οι προβολείς είναι πολλοί. Εσείς διαλέξτε μέσα από την μεγάλη γκάμα μας στο ledcosmos.gr την πιο κατάλληλη για εσάς.

led provoleas 10w

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο: 2310 688 118
Email: info@ledcosmos.gr