Αστική χρέωση: 801 300 38 33

5 Τρόποι Χρήσης για LED Ταινίες RGB

Posted By on 11 Απριλίου 2015

Ας το παραδεχτούμε: Η Βασίλισσα των LED ταινιών είναι αυτή τη στιγμή η ταινία πολλαπλής εναλλαγής φωτισμού ή αλλιώς RGB.
Χρησιμοποιώντας έναν RGB mini controller μπορούμε να δημιουργήσουμε άπειρους χρωματικούς συνδυασμούς και παραλλαγές του κόκκινου-πράσινου-μπλε. Επιπρόσθετα, υπάρχει η επιλογή φωτιστικών εφέ όπως φλας, αυξομείωση χρωματικής έντασης και εναλλαγές (φωτορυθμικά).
Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 5 τελείως διαφορετικές ιδέες για το πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτές οι φοβερές LED ταινίες.

1. RGB LED Ταινίες κοντά σε νερό

Για τους τυχερούς που διαθέτουν πισίνα ή για τους επαγγελματίες με ανάλογους χώρους όπως ξενοδοχεία, η χρήση μιας RGB είναι αυτή που μπορεί να κάνει την διαφορά.
Ποιος δεν θα ήθελε να είναι κοντά σε νερό που φαίνεται σαν να αλλάζει χρώματα; Και μην ανησυχείτε για την αδιαβραχοποίηση. Υπάρχουν αδιάβροχες RGB ακριβώς για αυτόν τον σκοπό!

2. Εναλλαγές φωτισμού στο σαλόνι

Είναι γνωστό ότι τα χρώματα φωτισμού έχουν σημαντική επίδραση στην ψυχολογική μας διάθεση.
Σκεφτείτε το αυτό την επόμενη φορά που θέλετε να διοργανώσετε ένα πάρτι, να δημιουργήσετε κατάλληλη ατμόσφαιρα για τους δικούς ας ή απλά να περάσετε ποιοτικό χρόνο στο σαλόνι σας με την ηρεμία σας ως μοναδική συντροφιά.

3. LED ταινίες RGB για κέντρα διασκέδασης-bar

Ένας ευφάνταστος δημιουργικός φωτισμός θα προσελκύσει πελάτες και θα βελτιώσει την εμπειρία των ανθρώπων που επισκέπτονται τον χώρο σας, κάνοντας τον αξιομνημόνευτο.
Χρησιμοποιήστε RGB ταινίες σε ταβάνια, τοίχους, πίσω από καναπέδες και θα έχετε ένα φωτιστικό αποτέλεσμα καλαίσθητο και αποδοτικό!

4. RGB LED ταινίες για φωτισμό σε σκάφη αναψυχής

Αποτελούν ιδανική λύση για συμπληρωματικό φωτισμό είτε επιθυμείτε κάτι πρακτικό με την χρήση φωτιστικών εφέ είτε θέλετε να τονίσετε όμορφα κάποια συγκεκριμένα σημεία.

5. Χριστουγεννιάτικος φωτισμός εξωτερικών χώρων

Αυτονόητο . ΟΙ RGB ταινίες για τον κήπο σας ή την βεράντα σας, είναι ότι τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια για το δέντρο σας. Και είναι και πιο αποτελεσματικές!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο: 2310 688 118
Email: info@ledcosmos.gr